Pressemeddelse

Von Wowern Ejendomsadministration ApS overtager hele Jeba Ejendomsadministration ApS.

Med Von Wowern Ejendomsadministration ApS` 100 % overtagelse af JEBA Ejendomsadministration ApS skabes der en endnu stærkere kronjysk ejendomsadministration.

Vi byder vore 6 nye kollegaer velkommen til nok Jyllands nu største ejendomsadministration. Der er nu skabt grobund for en endnu stærkere lokal forankret ejendomsadministration, hvor JEBA Ejendomsadministrations digitale kompetencer kombineres med Von Wowerns mangeårig erfaring og ekspertise inden for administration af fast ejendom, herunder udlejningsejendomme, ejer -og andelsboligforeninger samt ejer/gårdlaug. Det vil skabe positive synergier til glæde og gavn for kunder og samarbejdspartnere. Begge virksomheder er kendetegnet ved god kundeservice og høj faglig kvalitet, der tilsammen sikrer en solid og innovativ kronjysk ejendomsadministration.

Vi vil klart have det største udvalg af lejligheder i Randes og omegn, hvor vi ejer og administrere de fleste af vores lejemål. Vi har dog også lejemål i resten af Jylland og enkelte på Sjælland.

Se ledige lejemål på her

De 6 nye ansatte er allerede flyttet ind i Von Wowern Ejendomsadministrations lokaler i Purhus, lidt nord for Randers. Kontoret er beliggende på adresse, Vestergade 72, Purhus ved Fårup tæt på afkørsel 38 ved Nordjyske Motorvej.

Opkøbet vil ikke give ændringer i det daglige for dem der er beboer, hos et af de 2 selskaber. Husleje m.v. skal indbetales på samme konto og kontrakter er stadigvæk de samme. Man vil bare få en langt bedre service, da vi har flere folk ansat til at varetage diverse opgaver. Vi har også egen vicevært afdeling.

De udlejer- og foreninger selskabet repræsenterer, vil heller ikke mærke noget. De vil også kun få mere og hurtigere service, og goder der kan benyttes.

For yderligere information:
Kontakt Michael Von Wowern, direktør i Von Wowern Ejendomsadministration ApS, mvw@von-wowern.dk